top of page

Groepsaanbod

Therapiegroep ‘burn-out’

Op 7 avonden komen we samen met mensen met symptomen van 'burn-out’ en nood voelen aan contact met lotgenoten.

Inhoud

  • uitwisseling van ervaringen;

  • elkaar steun en tips geven;

  • biologische duiding van vermoeidheid (en eventuele andere klachten);

  • kaderen vanuit het contextuele gedachtegoed (plek in het gezin, loyaliteit, parentificatie, …);

  • een tweetal (familie-)opstellingen.

Ik vraag een engagement voor de 7 avonden en een basishouding van respect, discretie en verantwoordelijkheid voor je eigen grenzen.

Gesloten praatgroep burn out.jpg
foto huis met logo 20200506.JPG

Voorlopig zijn er geen nieuwe data ingepland.

 

De samenkomsten gaan door in Groepspraktijk Het Appèl, Brusselsesteenweg 544, Mechelen van 19u tot 21u30. 

 

Minimum 7, maximum 9 deelnemers.

 

Bijdrage: 230 euro voor 7 avonden (incl. kennismakingsgesprek, huur zaal, water/thee/koffie/versnaperingen).

 

 

Heb je interesse en/of zou je graag ervaringen uitwisselen rond een ander thema, dan mag je me zeker dit laten weten via het contactformulier. 

therapiegroep
familieopstellingen

(Familie-)opstellingen:

matrix reimprinting.png

Op zaterdagvoormiddag 29 juni (9u30-12u30), woensdagavond 18 september (19-21u30), zaterdagvoormiddag 19 oktober (9u30-12-30), woensdagavond 13 november (19u-21u30) en zaterdagvoormiddag 14 december 2024 gaat er een opstellingssamenkomst door in Groepspraktijk Het Appèl, Brusselsesteenweg 544, Mechelen(-Zuid).

Je kan zowel een opstelling omtrent een familiethema vragen, als over andere items zoals een trauma, een psychische of fysieke klacht, een verlangen, je missie, een vraag omtrent je relatie/gezin, omtrent je werk, waarom kan ik me niet gelukkig voelen? waarom kan ik zo moeilijk 'neen' zeggen? etc. 

 

De eerste samenkomsten zijn reeds volzet qua opstellers. Er is zeker nog plek voor representanten. Je kan zeker ook gewoon eens komen ervaren zonder er iets van je wordt verwacht. Ook als observator/representant haal je verrassend veel uit een deelname en dan is 25 euro echt wel een kleine investering voor vaak een groot resultaat. Wens je graag een eigen opstelling, wees er dan als de kippen bij en laat je op de wachtlijst zeggen zou mijn advies zijn.

 

Vergeet niet te melden of je je inschrijft voor opsteller of representant/observator. Van de opsteller vraag ik dat hij/zij reeds in minimaal één opstelling heeft gerepresenteerd (hoeft niet bij mij). 

Bijdrage: als opsteller investeer je 120 euro, als representant 25 euro. Is het je allereerste ervaring met opstellingswerk, dan mag je gratis deelnemen.

Blijf op de hoogte

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn aanbod, aarzel niet een bericht te sturen. 

bottom of page