top of page

Ontwargesprekken

Wil je graag verkennen waarom je klacht(en) niet verdwijnen? Wil je graag de sleutel vinden om je pijnvrij en vreugdevol te kunnen voelen?

Misschien voelt het voor jou aan als springen in het onbekende? Echter, de kans is groot dat je achteraf heel blij bent de sprong gewaagd te hebben. Bovendien kan je op me rekenen dat we dit zorgzaam op jouw tempo doen.  

 

Je bent welkom voor een verkennend gesprek, vanaf 16 jaar tot 99+. Je kan me bellen op: 0486 / 90 15 81 of

De gesprekken gaan door in Groepspraktijk Het Appèl, Brusselsesteenweg 544, 2800 Mechelen (tussen Technopolis/autokeuring en de grote Carrefour van Zemst).

Mijn excuses maar ik neem enkel nog begeleidingen aan die kunnen plaatsvinden op maandag-, dinsdag- of woensdagvoormiddag.

Tarieven:

80 euro voor een kennismakings-gesprek van 75 minuten

75 euro voor elk opvolg-gesprek van 60 minuten

90 euro voor een koppel-/ gezinsgesprek van 90 minuten

Ben je verzekerd bij CM, De Voorzorg, Helan of Liberale mutualiteit, dan kan je een tegemoetkoming krijgen. Best informeer je even bij je ziekenfonds naar de voorwaarden en de inhoud van de tegemoetkoming. 

Kan je een afspraak niet nakomen, dan vraag ik je om dit ten laatste 24u vooraf te annuleren. Een niet tijdig geannuleerde afspraak zal volledig in rekening worden gebracht.

p1050825.jpg
bottom of page