top of page

Getuigenissen

knoop ontwart website.PNG

"In het begin voelde het wat verwarrend voor mij dat het omgaan met mijn ouders nu zo anders voelt en ik vroeg me af waar dat gevoel vandaan kwam. Want ik kon, en wou, precies niet meer meedoen in dat haantjesgedrag of dat patroon wat er bij ons thuis altijd in de lucht hangt ofzo. En na een tijd kwam ik erachter dat het de familieopstellingen zijn die maakten dat ik voortaan eerder vanuit een heling en veilige plek naar hun en mijn thuissituatie kan kijken.

Dank je Hilde! Werkelijk oprechte dank! 

Het deelnemen aan familieopstellingen maken een nieuwe en betere mens van mij

en de wereld rond mij!"

Silvana

“In het kader van mijn EFT-opleiding voor professionals mocht ik zelf 5 sessies leertherapie ondergaan bij een ervaren EFT behandelaar naar keuze. Wat ben ik blij dat ik voor Hilde koos om te werken aan mijn eigen thematiek.

Door Hilde haar vertrouwelijke, begrijpende en innemende manier van werken komt zij heel dichtbij en kan zij de echte 'kernovertuiging' bereiken, bespreken en behandelen.

 

Tijdens de fijne sessies kreeg ik iedere keer weer nieuwe inzichten, ordening van gedachten, mijn doelen voor ogen houden en weer focussen. Zowel met EFT als Matrix Reimprinting heeft ze mijn onzekerheid, angsten & twijfel kunnen omkeren naar een krachtig vertrouwen in mezelf.

 

Ik ben Hilde heel erg dankbaar, het is magisch om te ervaren wat een helend effect de sessies hebben gehad.”

Ilse Jenné

diego-ph-SZYreZsJ-fE-unsplash.jpg

“Na jaren met boulimie gewroet te hebben kwam ik eerder toevallig bij Hilde terecht, bij aanvang had ik geen enkel idee waarom ik een eetstoornis had. Na enkele gesprekken werd dit wel duidelijk. In mijn jeugd heb ik iets bij mijn ouders gezien wat ik op die leeftijd niet aankon waardoor ik dit meteen wilde vergeten. Ik begrijp nu dat ik met mijn hoofd dit heb vergeten maar mijn lichaam dit als een soort walging bleef ervaren.

Met de hulp van Hilde kon ik dit langzaam maar zeker terug naar boven halen, waardoor ik steeds minder behoefte voelde om nog over te geven. Ook gaf ze me tools om hierover in gesprek te gaan met mijn ouders, dit was heel moeilijk maar nu ben ik wel opgelucht dit wel te hebben gedaan. Dank je Hilde, zonder jou had dit me nooit gelukt.”

Lena

"Ik wil je bedanken voor jouw kostbare begeleiding en het creëren van een veilige omgeving waarin ik mezelf kon ontdekken. 

Dankbaar voor je geloof in mij toen ik het zelf niet had.

Het besef dat ik niet langer hoef te presteren om gezien te worden, maar gewoon mag zijn waardeer ik enorm. Jouw begeleiding heeft mijn groeiproces verrijkt.

Het was een zwaar maar zo een kostbaar jaar."

Vinci

“Ik werd hoe langer, hoe banger dat mijn vriendin me zou verlaten. Ik wilde altijd controleren waar zij was, zij werd er gek van en vroeg me hulp te zoeken. Ik wist wel ergens dat ik verwaarloosd was als kind en met EFT kon ik dit nu echt verwerken. Ik kan nu terugdenken aan mijn jeugd zonder in paniek te schieten. En jawel, mijn vriendin is voor het eerst een week op vakantie mogen gaan zonder mij en het ging wonderwel best makkelijk.”

Mark

bottom of page