top of page

Getuigenissen

knoop ontwart website.PNG

“Verrassend, bevrijdend doordat de onderliggende lagen vrij kwamen,
eetstoornis heb ik nu een pak beter onder controle”

Elien

“In het kader van mijn EFT-opleiding voor professionals mocht ik zelf 5 sessies leertherapie ondergaan bij een ervaren EFT behandelaar naar keuze. Wat ben ik blij dat ik voor Hilde koos om te werken aan mijn eigen thematiek.

Door Hilde haar vertrouwelijke, begrijpende en innemende manier van werken komt zij heel dichtbij en kan zij de echte 'kernovertuiging' bereiken, bespreken en behandelen.

 

Tijdens de fijne sessies kreeg ik iedere keer weer nieuwe inzichten, ordening van gedachten, mijn doelen voor ogen houden en weer focussen. Zowel met EFT als Matrix Reimprinting heeft ze mijn onzekerheid, angsten & twijfel kunnen omkeren naar een krachtig vertrouwen in mezelf.

 

Ik ben Hilde heel erg dankbaar, het is magisch om te ervaren wat een helend effect de sessies hebben gehad.”

Ilse Jenné

“Na jaren met boulimie gewroet te hebben kwam ik eerder toevallig bij Hilde terecht, bij aanvang had ik geen enkel idee waarom ik een eetstoornis had. Na enkele gesprekken werd dit wel duidelijk. In mijn jeugd heb ik iets bij mijn ouders gezien wat ik op die leeftijd niet aankon waardoor ik dit meteen wilde vergeten. Ik begrijp nu dat ik met mijn hoofd dit heb vergeten maar mijn lichaam dit als een soort walging bleef ervaren.

Met de hulp van Hilde kon ik dit langzaam maar zeker terug naar boven halen, waardoor ik steeds minder behoefte voelde om nog over te geven. Ook gaf ze me tools om hierover in gesprek te gaan met mijn ouders, dit was heel moeilijk maar nu ben ik wel opgelucht dit wel te hebben gedaan. Dank je Hilde, zonder jou had dit me nooit gelukt.”

Lena

“Dankzij de professionele hulp van Hilde, sta ik nu bewuster en krachtiger in het leven. Ze heeft me geholpen om inzicht te krijgen in mijn systeem, waardoor er ondertussen al vele puzzelstukjes op zijn plaats zijn gevallen. En daar ben ik haar dan ook enorm dankbaar voor. Nu voel ik dat mijn energie al terug juister stroomt."

Anke

“Ik werd hoe langer, hoe banger dat mijn vriendin me zou verlaten. Ik wilde altijd controleren waar zij was, zij werd er gek van en vroeg me hulp te zoeken. Ik wist wel ergens dat ik verwaarloosd was als kind en met EFT kon ik dit nu echt verwerken. Ik kan nu terugdenken aan mijn jeugd zonder in paniek te schieten. En jawel, mijn vriendin is voor het eerst een week op vakantie mogen gaan zonder mij en het ging wonderwel best makkelijk.”

Mark

diego-ph-SZYreZsJ-fE-unsplash.jpg
bottom of page