za 09 apr.

|

Het Appèl - Groepspraktijk

Familieopstellingen zaterdag 9 april 2022

Wil je graag de liefde opnieuw laten stromen in jezelf en in je familie, neem dan zeker eens deel aan een opstelling.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Familieopstellingen  zaterdag 9 april 2022

Tijd & locatie

09 apr. 09:30 – 13:00

Het Appèl - Groepspraktijk , Brusselsesteenweg 544, 2800 Mechelen

Over dit evenement

Thema’s waar jij als individu mee worstelt, vinden vaak hun oorsprong in de familie waarin je bent opgegroeid. Mogelijk draag je onverwerkte emotionele ladingen mee die reeds van generatie op generatie (onbewust) werden doorgegeven. Een opstelling kan dit zichtbaar maken en helen, waardoor jij en ook jouw (klein)kinderen niet langer worden belast.

Je kan een opstelling vragen omtrent een familievraag (bijv. waarom hebben wij zovele breuken in onze familie? of waarom kan ik mijn moeder niet graag zien?), maar ook over een persoonlijk thema zoals een ziekte, een trauma, een verslaving, een verlangen (bijv. naar een geschikte partner), wat is mijn missie?, welke job past bij mij? etc.

Elke eerste zaterdagvoormiddag van de maand gaat er een opstellingssamenkomst door in Groepspraktijk Het Appèl te Mechelen. Zaterdag 6 november is het eerst volgend moment. Nadien volgen zaterdag 4 december en (uitzonderlijk in januari de 2e zaterdag) 9 januari, 5 februari, 6 maart, enz.

Je bent welkom vanaf 9u15, we starten stipt om 9u30 en eindigen omstreeks 13u. ​Elke voormiddag zal er ruimte zijn voor twee opstellingen.

Vergeet niet te melden of je je inschrijft voor opsteller of representant. Van de opsteller vraag ik dat hij/zij reeds minimaal in één opstelling heeft gerepresenteerd (hoeft niet bij mij).

Bijdrage: als opsteller investeer je 65 euro, als representant 25 euro.

Coronamaatregelen:

De op dat moment geldende veiligheidsmaatregelen zullen we moeten hanteren.